Tuesday, June 9, 2015

GERAK KERJAN 5.0 : FINAL TOUCH

DEBARAN MAKIN TERASA 

Bismillah, Assalamualaikum semua,.


Alhamdulillah kami berkesempatan bertemu lagi pada malam ni :)9 JUN 2015, 8.30 malam di PMUKM (persatuan mahasiswa UKM,)(....psst. untung ada ahli kumpulan MPP ni,. boleh tumpang bilik)


Alhamdulillah ya Allah!! Rezeki hari ini semua orang bawak makanan dan kami makan sehingga kekenyangan.  
eh! ada ahli kumpulan tambahan ke?
Baiklah, untuk gerak kerja malam ini, kumpulan kami memperkemas perisian web dan menambah sedikit hiasan dan aksesori tambahan. Almaklumlah,.. dengar dengar ade penilaian BONUS!. kita usahakan ye :)

Selain itu, kami pun dah lakukan persiapan untuk pembentangan esok, kami dah bahagikan "part" masing-masing dan insyaAllah semua akan terlibat esok.

Walaupun penilaian utama pada hasil kerja web, kami tak ketepikan aspek kekemasan diri, pakaian dan kreativiti dalam pembentangan.

Tunggu  esok!

Semoga Allah mudahkan semua!.

nah  kami belanja sikit ^^

jeng jeng jeng!! nantikan hasilnya esok!

Murtabak ada, bubur nasi ada, tau fu fa ada, keropok ada, cendol ada....macam-macam ada!oh ya! tak dilupakan, sy turut update kehadiran sahabat sahabat lain di sini. Tekun semua menghadap kerja masing masing. semua pun mengunyah je tak berhenti dari tadi.

(Encik Akmal, kami tolong updatekan kawan kawan lain punya progress,. semuanya rajin rajin belaka^^)  Mentang-mentang kumpulan CHEF JALANAN, makan saja dari tadi. Meriah!Semoga semua Allah nilai sebagai satu ibadah buat kita semua. Nilai tambah bila berpeluang mempelajari satu lagi cabang ilmu yang bermanfaat ini.Sabiluna, JIHAD!

kumpulan kami :
WANITA: kesihatan, kerjaya, & kesempurnaanJazakallah!


No comments:

Post a Comment